Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det detta som kallas förspel eller är det bara osäkerhet och otillräcklighet

 

förvånad och fundersam

(inte otacksam )

över

dina konstiga knep

(men du är bra söt )

för att få mig förtrollad

 

en god middag

levande ljus

blommor som sprider en väldoftande atmosfär

present vid min sida

 

varför inte bara stanna upp

Titta på mig

för om du ser lite längre

så står jag redan

 

naken

vaken

och

beredd




Fri vers av ia VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-02-20 21:01



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow. Pang på rödbeta, Ia. En kul, och spännande, dikt.
2007-03-06

  Fredric
Gillar denna dikten, mycket varm och längtande. Men titeln är inte alls lika bra som dikten.. Kanske fila lite till på den?
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP