Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna som 15 åring


Du smekte mig död


i min längtan
hade jag gått
med ångest
för vem jag var

jag var så mjuk
du var så hård emot
min mjukhet

varje natt
hade jag drömt om dig
för att tillfälligt
stilla min hunger

en natt
smekte du mig död
du hade dödat
varje liten cell
under min hud

mina drömmar
hade önskat
denna natt
som blivit
en mardröm

kvar låg jag
i en säng
som redan börjat
ruttna




Fri vers av Ex¤animo
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo