Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna livet, leva känslorna.

Nejnejnejnej
Vad har jag gjort.
Slå upp muren igen.
Stäng dörren.
Akta mig.

hjälphjälphjälp.

hjärnan vill, hjärtat kan inte.
fan, jag måste verkligen få upp muren igen.

hjärtat vinner över hjärnan.
varför handla logiskt?

Ont kommer jag få, ont.

Fast att ha ont är också en känsla.
Jag vill känna alla känslor.
Leva livet.
Känna, leva, leva, känna.
Känna livet, leva känslorna.






Fri vers av seratonin
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-22 21:31



Bookmark and Share


    Noyle
Jag vill också känna alla känslor, bra skrivet!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

seratonin