Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hur öppet är ditt sinne?


Fördomens paradis

 

Det kallar på mig
drar mig ditåt

Ståleggen uppebarar sig
för den neråt

 

Hungrar efter dess befrielse

 

Syrlig kall hård yta
ser inte länge fängelsets skal

Jag ser köttsaften flyta
bilda röda rännilar det ger mig kval

 

Vit skjorta klär ej i röda tårar

 

Skär in i fiberlika trådar
känner ingenting av kluvenhet

Stillar mig med det jag åskådar
snart finns inget kvar av det

 

Välkommen till fördomars paradis

 

Har du redan dömt mig
slutit dina ögon för att slippa veta?

Tanken var bara hos dig
en tanke som dig kanske reta?














...vill du ha blodapelsin?

 

 

 

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 761 gånger
Publicerad 2007-02-23 14:25



Bookmark and Share


  fallen
Riktigt fyndig.
Jag älskar antiklimax i slutet likt detta.
Det gör själva läsningen till en sann upplevelse.
2007-04-19

  minette
mmm gärna tack :)

gillar denna verkligen
2007-03-16

  Troll ॐ
verkligen läsvärt
minst sagt
går nu
här ifrån med ett
leende på läpparna.

tack :)
2007-03-11

  SvartaRegndroppar
snyggt!
2007-03-09

  Micael Axelsson
Mmm, dess smak är härlig sötsyrlig... *tar gärna en klyfta eller två*

Och det är sannerligen ord som kan peta på fördomens ömma sida... för nog har vi alla fördomar (även om fördomar).

Läckert är kanske inte det mest konstruktiva ordet, men det är det ord jag hittar som placerar hur jag tänker om vad jag tycker, hur du lagt upp denna text... som faller rakt in i tankekåpan.
2007-03-01

  KeL
Utan blodapelsin ... bara älskar!!!
2007-03-01

  Smultris
hade vart utomordentligt nice utan sista blodapelsinraden, som jag tycker förtog det som var berörande.
2007-02-25

    NewDeer
tycker om...

alltför trött för att analysera.
men oftast blir dikter bättre av att inte analyseras.

det är känslan man är ute efter.
2007-02-25

  sockerspöket
Så klockren och fantastiskt bra! Och visst har jag fördommar, men dem slog du hål på. En del av dem iaf ;)
2007-02-23

  madinsane
nä, apelsin är inte min grej.. med eller utan blod.
men visst fasiken har jag fördomar.
2007-02-23

  Mike
Helt klockren! Den här lyckades du verkligen med. en mening som jag verkligen älskar är denna \"Vit skjorta klär ej i röda tårar\"

måste även säga att blodapelsin är gott som tusan.
2007-02-23

    Erika H
mmm.... ja gärna
uppskuren, rensad och gyllene lysande mot mig
med saften droppande
mmm

snygg text, ler stort
fördomar... du bara retas du
gillas
e
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]