Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med 42mm stål och buntband

Jag vill målas av din eld
kysst av dina tankar
kramad av dina ögon
höra mitt hjärta

Få en stöt
som slungar ut innehållet
så att man sen får samla sig
i flera dagar efteråt

Känna smärta
bålet som en gång var kallt stål
nu blåflammigt
efter den enorma värmen

Smärtan som får mig att inse
att allt har vaknat igen
är brutal och så fruktansvärd
att man vill gråta

Blöda ut sina glastårar
som för länge sen stängts in
stänga av sin röst
med huvudet lutat mot ditt bröst

Men med 42mm stål och ett par buntband
ska det nog gå
att vänta




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-24 11:30



Bookmark and Share


  Vitsippa
jag gillar den .___.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen