Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanvettsdåd



jag tror jag såg oss
i vita särkar
längs galna korridorer
svart
grått
spräckligt
i dina ögon
längs förryckta korridorer
jag tror jag såg oss
nakna
med stämband
korsade över våra tungor
jag tror jag såg oss
jag tror jag såg
jag tror
jag tror

jag är ett vettlöst eko
i svart
i grått


nej




Fri vers av Smultris
Läst 707 gånger
Publicerad 2007-03-16 02:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja stark och mörk
det här gillar jag
snyggt Smultris
2007-03-16

  Ronny Berk
med seende ögon och talande ord...ekoniseras inom korridorer..
2007-03-16

  Katja-
Berörande in på djupet.
Vackert.

K.
2007-03-16

  Neal
#\"i think it\'s dark and it looks like rain\" you said
\"and the wind is blowing like it\'s the end of the
world\" you said \"and it\'s so cold it\'s like the
cold if you were dead\" and then you smiled for
a second.

\"i think i\'m old and i\'m in pain\" you said
\"and it\'s all running out like it\'s the end of the
world\" you said \"and it\'s so cold it\'s like the
cold if you were dead\" and then you smiled for
a second

sometimes you make me feel like i\'m living at
the edge of the world like i\'m living at the edge
of the world \"it\'s just the way i smile\" you said#

/ Cure
2007-03-16

  [ShadowWalker]
Får man lov att flika in så tycker även jag att denna dikt talar väldigt tydligt, det är som att du skrivit texten till flera av dina underbara foton, liksom fångat bilder i ord ordentligt.

Tack min vän tack för att du visar hur dikt ska skrivas *ler*
2007-03-16

  Smultris
det är en sån jävla tur att vi har varandra:)
2007-03-16

  Smultris
ja just det Steve, så var det ju:)
2007-03-16

  Smultris
haha steve, jag tycker det är taskigt att vända den informationen mot mig:):)
2007-03-16

  madinsane
vettlöst eko.. är shit så snyggt.
så är jag idag.
precis så.
vanvettig. ekande.
i svart och grått.
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris