Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanvettsteorier



en natt som den här
då stormar anlägger vägar för dånet
och varningar inte tas på allvar
en natt som den här
då vansinnet glider ur mitt grepp
och exkremiteter blandas med intimiteter

låter jag mina händer gräva gravar
under täcket under täcket under täcket
och jag slutar andas
slutar blinka
sväljer dammet från mina drömmar
som maniskt begraver sanningar
med mina bara händer bara händer bara händer

så jag sväljer dammet
och jag håller andan
med stirrande ögon

en natt som den här




Fri vers av Smultris
Läst 741 gånger
Publicerad 2007-02-28 11:09



Bookmark and Share


  vespertine
\'en natt som den här
då stormar anlägger vägar för dånet\'
det är ruskigt snyggt!
sen tycker jag att vanvett är ett väldigt bra ord :)
2007-03-11

  joaols
Gillar hur du upprepar \"en natt som den här\". När man kommer till sista raden så fortsätter ögonen ner på sidan i hopp om att texten inte ska vara slut... Men tyvärr så är den det, men den avslutas på ett sånt bra sett!

JÄTTEBRA!
2007-02-28

  Ola Rydberg
Ja börja är stark
och jag gillar när smultris
mörkar till det
bra
2007-02-28

  madinsane
början är det som fastnar starkast på min näthinna.
\"en natt som den här
då stormar anlägger vägar för dånet\"
hur snyggt och talande som helst.
önskar nästan att det var mina ord.
bäret. du rockar!
2007-02-28

  [ShadowWalker]
mörkmolnsslickad natt i mitt inre, höljer migmed galenskap av känslan du förmedlar så starkt, JÄTTEBRA (som alltid)
2007-02-28

  Johannes
Jag älskar den nya raden.

Och hela dikten är vanvettigt bra.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris