Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanvettsvandringar



jag gjorde allting
jag inte borde
men jag gjorde allt
allt
jag gjorde allt
och din tunga smakade bittert
och din hud hade konstiga fläckar
men vi låg låg låg
stilla
låg vi stilla
med ryggar mot ljus
med ansikten utan uttryck
med natten
låg vi nakna
stilla
tysta
utan födelsemärken
lät vi kyssar nudda mönster
och vi låg
med natten
med natten

tyst
så tyst




Fri vers av Smultris
Läst 692 gånger
Publicerad 2007-02-27 00:31



Bookmark and Share


  Trubbel
underbar rytm i den här texten, och även i de andra vanvettstexterna. upprepningarna är så snygga... har alltid haft en svaghet för upprepningar :) och jag är riktigt svag för den här texten. orden, radbrytningarna och upprepningarna får mig att rysa... din text väcker massa känslor i mig.
2007-02-28

  madinsane
hudknottertext.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris