Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett instrument i Din hand


Jag är ett instrument i Din hand

Varsamt stämmer Du mina strängar

så att Du en dag kan spela Dina kärlekssånger




Fri vers av eva m h
Läst 606 gånger
Publicerad 2007-02-25 00:13



Bookmark and Share


  Albert
kul kommentar från Eddy

jag tycker dikten är fin, utan ironi

visst finns det nån berättelse i bibeln om det här
eller är det krukmakaren jag tänker på, kanske
i Jeremia bok
2007-03-05

  Eddy Norest
Bitter ironi klädd i vacker dräkt. Man kan bli älskad (varsamt), men inte som den man är, utan som mediet, i vilket den andras känslor får utlopp.
2007-03-02

  Anjeska
Ett hjärtats melodi uppstår
När instrumentets skapare får stämma in så blir det till vackara melodier. Fint! Bokmärkesvärt!
2007-02-27

  Jojo
Så gudomligt vackert!
2007-02-26

  Lars Granlöf
Verkar som om du är med på noterna =)
2007-02-25

  Marreb
Mycket vackert! Och sant.

Vi får bilda en orkester! :-)
2007-02-25

  Söder
mmm... den här var fin...
2007-02-25

    ej medlem längre
känns klassiskt.och vackert.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h