Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bara ha dig



spelar ingen roll hur många foton jag fotar
hur många bilder jag målar
vissa saker fastnar aldrig

hur ska jag få ur dig?
jag behöver inte veta att jag lämnar landet
men det slår mig
varje gång jag ser dig

ska jag behöva känna såhär
när jag inte vet någonting

allt jag gör för att fånga din blick
är onödigt

jag visste väl att jag inte skulle få bli lycklig
fin dröm där
men det är bara inse att det är som alltid för mig
inget mer än en dröm
en känsla

ville bara få det genuint
det motsatta med allt det svaga i mig
fast det är inget vi får veta

just nu är de inte mycket jag begär
men jag kommer inte nå dig
hur ofta vi än möter varandra

som ett föremål för kärlek
är det att vara kär?
jag vill inte följa en ordlista

jag vill bara ha dig




Fri vers av Tow doll
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-02-25 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du