Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vaknade i en dröm

jag trodde det var på riktigt
men jag vaknade i en dröm

jag höll om dig försiktigt
och min själ kändes öm

dussintals detaljer
verkligare än någonsin

tusentals attiraljer
och en doft som var din

en dunkudde
ett askfat
en groda utav plast

jag fnittrade av glädje
när du spikade mig fast

jag ville aldrig vakna
men mitt förnuft viskade, stick

jag nöp mig i armen
så hårt det bara gick

för drömmar får mig att sakna
minnen får mig att spy
och overklighetens händer
gör mig full av avsky




Fri vers av NewDeer
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-02-25 05:08



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fina rimm :)

det är en hårfin gräns mellan dröm och mardröm
saken är liksom vad man jämför med

din dikt är en sån dikt, flyter mellan dröm och mardröm
ibland är det fint att vara i drömmen ibland mardrömslikt
2007-02-25

    Noyle
Det är så himla härligt när man lyckas få till rim som funkar, vilket du har gjort. Fin dikt. Av någon anledning tyckte jag bäst om det där \"jag nöp mig i armen så hårt det bara gick\".
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer