Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh vad skön!!


Förts kyssen



Den var väntad, den… allra allra första
Den överraskade ändå när den kom, så varm
Hur… förbereder man det vackraste
Hur fångar jag ögonblicket i min famn

Hur smakar den…allra allra första
Jämfört med alla de som kom och gick
Varför blev min hand frusen och stel
Och fruset, detta livets finaste ögonblick

Hur föddes den … allra allra första
Var det efter vårt möte i nyfallen vit snö
Bland gröna tallar, bredvid gråa sjöar
Aldrig någonsin kommer minnet att dö

Den var din… den allra allra första
Du gav den till svanpappa med röda öron som frös
Han svävar bort på era stjärnor, sitter på er måne
Han kommer aldrig mera att känna sig hjälplös

Den smakade bättre.. den allra allra första
Än som han mindes den där han aldrig glömt
Då när han bara var ung och 17
Den som han så väl i hjärtat gömt

Den lovar så den.. allra allra första
Den finns kvar även när vi ska sova
Den ger löften om bättre och bättre
Den ska dig evig trohet lova

Den fanns med den… allra allra första
Från första steget jag tog med dig bredvid
Evig vår, sommar, höst och vinter
Som en dröm,med dig för alltid

Den är mitt vackraste minne, den…allra allra första
Läppar som kärlek lät möta i förening
Andlös, underbar, evig, mmm så god smak
Ord i en handling som ger livet ny mening

Du gav mig kärlek, och som jag älskar
Jag som lovar finnas trygg vid sidan i futurum
Den vackraste älvan , flickan i rum med glugg
Jag vill sjunga din serenad, jag vill ta dig med till vårt innersta rum











Fri vers av Peppe11
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-02-25 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11