Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonvind

Du släppte handen

och jag for genom taket

när dina ögon blåste sönder

mitt försvar




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-02-25 19:04



Bookmark and Share


  Rachel Roth
mycket handlar ju om försvar...hur vi värjer oss...
när vi av någon anledning släpper på det...händer det nåt

snygg skrivet
2007-02-28

    ej medlem längre
rätt bra den här
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen