Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är inte om mig. (konstigt nog)


Ta min hand



Ta min hand
ta den nu.
Om du inte vill
så varför kysste du mig?

Ta min hand
snälla ta den.
Säg nu inte
att du bara lurade mig?


Ta min hand
och snälla rör mig.
Låt inte mina tårar
börja nu rinna.


Ta min hand
och säg de små orden.
Inte ska du bara lämna mig
efter att ha förtrollat mig?




Övriga genrer av Manal
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-02-10 22:06



Bookmark and Share


  Sinko_
Mycket fin dikt :)
2005-02-13

    Malin Johansson
Oj!!! väldigt fin dikt :)
igenkännande
2005-02-11

  Markattan

2005-02-11

  Cattis Rönn
om längtandet...Bravo!!
2005-02-11

  Mats L.
skriven sak med mycke känsla
2005-02-11

    empty_sky
hoppas att han tar funuftet till fånga och tar din hand. väldigt bra skrivet
2005-02-10

  Pica pica
Jag tycker mycket om din dikt...särskilt de sista två raderna. Tack!
2005-02-10

  karenina VIP
att han tar din hand! :)
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal