Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(heja tekniken! (sarkastiskt, men dock.....))


one woman party




petar in öronsnäckor
med underbar musik
från mobilen
(va?jag som hade snurrskiva på telefonen
till -96...)

öppnar min femte? eller 55:e öl
och dansar
som en älva
längs den repiga parketten

Världen sover

Klockan är rund,
och månen full

eller jag kanske?

Jagar bort paniken
på mitt moderna lilla vis

Sjunger tyst, kanske högt, kanske inte alls särskilt tydligt

Drömmer mig bort
med stöd av alkoholhalt ofattbar

Mår som en prinsessa utan ärt,
utan stjärt? ler åt mina fåniga ordlekar
gråter
åt mina fåniga liv
Nej! Inte i natt

Musiken spelar i mina öron
de är röda och fulla med tinnitus
i morgon
men imorgon vet jag inget om
vill inte

Jag njuter, jag lever

som en vampyr om natten
i ett blodstinnt kvarter

Känner mig ung, stark och fri

för första gången 2005









Fri vers av Zam
Läst 701 gånger
Publicerad 2005-02-10 22:26



Bookmark and Share


    bestående
man fick sig allt en del skratt under läsandes gång, väldigt bra dessutom! :)
2005-03-06

  Hans w-art Westlund VIP
dansar du, dansar vi, tillsammans i dimman. vackert min vän! rekomenderas!
2005-02-16

  Pojken i Svart
"öppnar min femte? eller 55:e öl"
är en kanon bra beskrivning som kan relateras väl till mitt eget liv. överhuvudtaget en bra text som fick mig att le på flera ställen, även att jag tillhör den yngre och "teknik vänliga" generationen :P
2005-02-12

  Markattan
Bra text med härligt flyt och slutet skänker en befriande känsla. Snyggt ordpyssel!Bra, bra, bra!
2005-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam