Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jäla dumt




prata med märklingar
från mystiska länder?

vad som är sant eller ej
är det ingen som vet,
knappt nån som bryr sig heller

mytomaner, nymfomaner, pyromaner
och shamaner

alla har en plats
i den nya hemliga världen,
den som är gömd
för mamma och mormor

föräldrar oroar sig inte
för farbror Bosse
med godispåsen längre

nu är det pedofiler, nekrofiler,
internetofiler
som tar barnens oskuld långt innan det var tänkt

ingen går säker
för Uncle Fuck
som gömmer sig bak sina gardiner
och pratar snusk med små barn
i hemmets vrå

efter en lång dag
med landstingsmöten, p-böter och föräldraträffar

djävulen smyger
i vartenda satans hörn

där skuggorna finns
trivs Fan.




Fri vers av Zam
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-02-10 22:35



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
...vill jag bara försvinna till en annan plats, en annan värld, där alla är lyckliga och snälla mot varandra, där ingen ondska finns. tyvärr finns det ingen sådan plats (ännu) vilket du med dina ord så väl påminer mig om.
2005-02-12

  Hans w-art Westlund VIP
inga täcken räcker längre till. bra text z.
2005-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam