Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens spegel

När du ser mig i ögonen
fångar min blick

Då blottar jag min själ
för dig

Visar hur liten, sårbar
och skör jag är

Bakom mina strålande
lyckliga ögon

Döljer sig en ensamhet
osäkerhet och mod!

En sårad krigare
en ensam själ

Om jag låter dig se mig i ögonen
om du ser allt det!

Då har jag gett dig det vackraste!
Den djupaste av tillit

När jag låter dig se min själs spegel
Då har jag blottat mig!

Inser du vilket mod det kräft?
Förstår du hur sårbar jag då blivit?


 




Fri vers av Lillali
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 09:00



Bookmark and Share


  LOUN
Vad mycket vemod,kärlek å längtan det fanns i den,gillade den =)!
2007-11-07

  Linda Odelmar
jättebra skrivet....
2007-05-27

  Gawain VIP
En mycket bra text om modet i att låta sig älskas, att låta någon annan se djupet av ens innersta. Det är ju i ögonen kärleken verkligen avspeglas, sårbarheten syns...

Det är stort att våga visa, att kunna se.
2007-02-26

  Madicken1978
Underbar text, sparar den som bokmärke.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali