Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte önskad


Mamma

Om jag inte är någon

Älskar du mig då?




Fri vers av eva m h
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-02-27 12:28



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Så stora krav på barnen idag.Hårda skoldagar och dåliga lärare.Ända ska dom prestera sitt yttersta.Det är synd om barnen idag..
2007-02-27

  Anjeska
Ärlig fråga!
Men så smärtsamt... Gråt uppstår på min insida...
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h