Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha

\"Jag tror på KÄRLEKEN\" sa du

\"Jaha\" sa jag

Jag tror på arbetslöshet och uppblött müsli
i en tallrik som stått som för länge

Jag tror på kronofogdens brev
och vinfläckar som inte går bort

Jag tror på a-kassans höjning
med nära trehundra procent

Jag tror på elavbrott i min favoritfilm
och borttappade nycklar
när det är tjugo grader kallt

(jag tror på skulden
och skammen
och såren som aldrig
läker)


\"Jag tror på DIG\" sa du

\"Jaha\" sa jag






Fri vers av NewDeer
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-02-27 20:07



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag tror på natten och tvingas tro på dagen
jag tror på kärlekslöshet
och ett svek är ett svek oavsett vad man tror eller inte tror samt tror, föressten, att vinfläckar ger karaktär

tankeväckande text
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer