Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sju nymånar




sju nymånar har lärt mig

visst tänker jag på dig

allt det som varit

inte med så mycket sorg

eller saknad av passion

snarare för att vi förut

levde som en och samma

person


ditt hjärta var mitt

och mitt ditt

sju år blev vår saga


nu ler vi mot varandra

ringer ibland

du har nog med ditt

jag med mitt (?)







vi överlever






Övriga genrer av Elin Sundström
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 22:08



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Hoppfull dikt om att livet går vidare - trots allt...
2007-04-05

  Skosnöret
Wow! Avslutet var slagkratigt och starkt som ja! Jag vet inte! Underbart. Sådär melankoliskt, tragiskt, men nödvändigt. Att överleva. Att resa sig efter stormen. Öppna sin famn på nytt och andas igen. Jättevackert!
2007-03-20

  a h de v
stark text, jag ryser av igenkännande. texten är vemodig, frågetecknet ger en cynisk underton
slutet är pricken över i:t.

det enda jag inte förstår riktigt är titeln, kopplar ofrivilligt ihop sju år med sju nymånar och det känns inte klockrent.
2007-03-15

    Sony
Åh jag känner så väl igen mig i en del av det du skrivit.
2007-03-15

    Lindizz
väldigt bra förmedlad text där man känner många känslor, bra skrivet!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström