Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farliga ord


Ord kan förstöra och förgöra

Ord kan en tysta så man inte vågar knysta

Ord kan skrämma så man i sig själv inte vågar vara hemma

Ord kan slå så man måste gå på tå

Ord kan vara farliga




Fri vers av eva m h
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-28 00:39



Bookmark and Share


  Lennart Ekman
Du har fångat ordets makt.
Ord är som en pil - är den avskjuten
når den målet och sårar.
Ha det
2007-02-28

  Marreb
Mm... helt sant. Kom att tänka på ett citat..
Ord från en tanklös kan hugga som svärd, de visas tunga ger läkedom. Ords 12:18
2007-02-28

  Gawain
Ord har erövrat hela världar...
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h