Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sport gör ont...


Fri-i-drott

 

det var sport att möta dig
du såg det som en lek 

med mig

vi löpte tillsammans vägen
du vann av min vilja

jag var kung av banan

du valde att hoppa häck
och gick på min rygg

fri i drottningen du är

din ribba var mina inre murar
jag rest som försvar

landade i mitt hjärta

du valde spjutkastningens
vass tagg utåt

och spetsade mitt inre

 

                            ...jag hatar sport

 

 

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 716 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-01 12:49



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Den här var bra!
2012-09-28

  Safari
Förutom att jag också hatar sport, så tycker jag väldigt mycket om dina texter. Jag har läst ett par stycken nu och ditt sätt att skriva faller mig verkligen i smaken. Du har en skön känsla och rytm, och du leker med orden. Det gör att raderna får egna liv på något sätt... Jag tycker att du är strålande!

AnnaSara
2007-04-20

  Snubblaraldrig
Vilken sorgsen men samtidigt på ett vis, häftig text! Sista raden är det som får ihop dikten i mina ögon. Iaf det var grymmt bra skrivet!
//G
2007-03-16

  Mimsan
Oj, känns som du skrivit ner mina känslor. Jag ryser över någon form av Deja vu som dyker upp. Jag diggar.
2007-03-06

    Bodil Sandberg
Du gav det iallafall en sportslig chans...heh...nä jag skojar...du har fantasi så det förslår...absolut!!!
2007-03-05

  sockerspöket
Denna var verkligen bra, ett helt nytt sätt att se på kärlek och det är en himla bra jämförelse!
2007-03-03

  Sanningsägaren VIP
jag hatar också sport
men du behöver inte anstränga dig mer nu
för du har redan en plats här
*pekar mot mitt bröst*
du har redan vunnit
2007-03-03

    Niki
gillar skarpt liknelser, denna gör du helt lysande.
kanon!
sen gillar jag när du blandar in färger vilket ger ett annat djup i helheten...
2007-03-02

    *Zenobia*
*Leeer* Snyggt vännen ! Förstår du hatar sport....

Men liiite motionerar du väl ? ;))
2007-03-01

  joaols
Snyggt min vän!!
Bådade inledande orden och de sista är väldigt fina. Orden mellan dem är också helt..
Jätte bra!!
2007-03-01

  madinsane
du är kung av banan.. och jag drottning av citron ;)
jag vet. jag borde vara seriös, men jag bara klarar inte av det idag.
flåt.
snygga övergångar och ordvrickningar.
2007-03-01

    Erika H
provat frimärkssamlande?

en rapp text... snygga överföringar mellan sport och känslor

gillas
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]