Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i fastetid

 

 

Käre Jesus.

Jag skulle vilja att fastetiden

blir en tid för eftertanke

och ett tillfälle att

umgås med Dig.

Jag skulle vilja att Du

 var en gäst vid mitt bord

och jag fick smörja Dina fötter

med dyraste nardusolja.

Jag skulle vilja ge dig vatten ur brunnen

och ta emot Livets vatten

från Dig.

Jag skulle vilja vandra med Dig

gå i Dina fotspår

och göra

som Du gör.

Jesus jag ber dig

att hälsa på hos mig

så att jag får sitta vid Dina fötter

och lyssna till Dina ord

och för en gång skull låta bli

att ordna med allt i köket.

 

Amen.




Fri vers av Jojo
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-03-02 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara för att slippa laga mat och diska??? Fy dig! *skrattar*
Men du skriver bättre än de som ska kunna skriva böner....
Inte för att jag har läst så många men den här är riktigt vacker!
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo