Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avrättningen av Diamanthjärtan

Varsågod
här är hålet i mitt pansar
du vet var
och du vet hur man skjuter
hur man
genomborrar hjärtat

Ladda

Du vet
innerst inne är jag
dödligare
än vad du kanske var
modet
fanns kanske här

Sikta

Skottvidden
ligger sen länge fri
chansen
står fortfarande här
dallrandes
inför avrättningen

Skjut?

Och se
mig falla genom bordet
genom
alla skepnader av glas
och dö
ur det här skalet

Du har vapnet, använd det




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-03-04 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen