Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny adress ny sekretess ny stress ny finess


Nya ljud

Bostadsrätt
är inte det samma

inte skrika
inte spika

tänk på grannarna



men fan va skönt ändå

inte skotta
inte kratta


Bostadsrätt
tre trappor utan hiss

Vem visste att en bit av himlen fanns här?




Fri vers av Labra lege
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-03-04 21:02



Bookmark and Share


  Karvo
Blir glad när jag läser den! Himlen kan hittas på det mest oväntade stället. Våga och vinn! Bra text! =)
2007-03-21

  Dan Linder
skönt. Det låter bra det här.
2007-03-16

  thyra
En text om lyckad flytt, läser jag på dina läppar :)
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege