Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något fattas





Något fattas i mitt liv idag

DU fattas mig




Fri vers av Davidoff
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-03-05 08:18



Bookmark and Share


  TiVa
Ja, en sådan morgon har jag också idag... saknar min kärlek vid min sida denna måndagsmorgon.. :-/
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff