Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryck in och ut


Deras starka uttryck

tryckte in mig i ett hörn

Jag tog intryck och

fick svårt att uttrycka mig

Det som trycktes in

ska nu tryckas ut

så att jag kan ge rätt intryck

Hjärtats uttryck





Fri vers av eva m h
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-03-05 22:30



Bookmark and Share


  Anjeska
Nu blev det så där bra igen:-)
Mmm hjärtats uttryck!
Du har ett fint hjärta!:-)
2007-03-06

    Lenac
Bra skrivet och bra uttryckt!
2007-03-06

  Marreb
Helbra! Tänkte använda ett annat uttryck, men det var inte så vackert... bra i alla fall. :-)
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

eva m h