Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livegen


Nu är det dags att bryta upp

från att vara livegen

för att bli

liv och egen




Fri vers av eva m h
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-03-06 22:48



Bookmark and Share


  Marreb
Där ser man, den blev ju riktigt bra!
2007-03-07

  Rosmarin
det där var en ordlek som blev en klok tanke. Gillar den!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

eva m h