Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fri väg att vandra åt alla håll med respekt som vägvisare

Du ger mig sandaler

av finaste skinn

du visar

med hjärtat

att vägen är min

 

utan att jag tar något

från dig

 

Med respekt i benen

att visa att jag vågar

möter jag morgondagen

i ett annat ljus

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-03-07 22:26



Bookmark and Share


    Niki
den som ger någon annan friheten att vandra
utan att lämna
det är den sanna friheten
dina ord beskriver detta gott
och man blir varm i hela kroppen
2007-03-09

  Micael Axelsson
Jag känner en sådan varm inre glädje o värme - där stunden du fångat tycks ligger ingjutna i dina ord. Den fria givna gåvan växer sig till något större; Lyckan i dem båda
2007-03-08

    Cajsa
Bra skrivet
2007-03-08

  [ShadowWalker]
Hur man av en person kan plötsligt känna sig så delaktig och stark fasten men inte tar styrka från varandra utan delar den med värme, DET fångar du BRA!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP