Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej, jag ska skriva igen när jag är nykter!


BLOWJOB

Blowjob, va fan är det?
Inte fan är det blåsande det handlar om
eller?

Det är kanske därför man dunsar
i golvet som en uppblåst och tappad ballong?

Fast å andra sidan vad vet jag ?
Jag är ju oftast svävande någonannanstans
Drömmande om åtta tungor!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-03-08 15:39



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=172570

2007-03-08

  Sanningsägaren VIP
Glasblåsare såklart! ;)
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth