Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


Receptfritt läkemedel mot ångest:

två flaskor vitt vin
möjligtvis några hinkar öl

eller varför inte prova lite amfetamin
det borde få dig på rätt köl

två piller, vita eller blå
spelar inte så stor roll
för njutning kommer du att få

o vem vill egentligen ha kontroll
när alla dagar är grå

ett dansgolv fyllt av kött
monotona rytmer
o en pava med rött

heroin i en trevlig liten spruta
funkar varje gång
men jag varnar dig,
pengabrist gör ingen glad
o efter denna skönsång
vill du aldrig sluta

det bästa tips jag har
är att blanda allt detta
med sex som bara tar och tar
o vips, så har livet
ställts till rätta





och om inte det hjälper så finns ju alltid atarax
(men då kommer du ändå bara somna strax)




Fri vers av NewDeer
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-08 17:49



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
\"o vem vill egentligen ha kontroll
när alla dagar är grå\" - apatin sprängs igenom dessa rader

alla har sina recept - och alla är rätt så effektlösa...

...smärtsam dikt
2007-03-08

  * Ammi *
ja de första styckena känner jag igen genom en bekant som befinner sig där just nu,det värsta är att samtidigt som han vill bort därifrån så vill han stanna .. vi får liksom inte ihop det ..
rysligt tragiskt att liv ska gå till spillo i dimmornas värld ..

bra skrivet!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer