Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förräderi

det är klart att himlen inte var oskyldigt blå

då du lade ditt finger på mitt ögonbryn


sakta sakta rörde du

fram och tillbaka

tillbaka och fram


och jag började att skratta


(för gråta har jag aldrig varit särskilt bra på)





Fri vers av NewDeer
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-03-08 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer