ode till en "själasyster"
MadinSane

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ode till en "själasyster"
MadinSane




Haec ego non multis scribo

 

  

Illuminerande faller
tårar i bläck i mitt minne

formar konturer
bilderna utav ditt sinne

condemnant qui
non intelligent

starkare än berget
tyngd men står medveten

som om molnen gömts
skingrade av klarheten

lucerna ardens et lucens

dropparna som faller
befläckar inte utan målar

inspira ett av dina namn
sanslöst jag viskande vrålar

 

 

dulce est desipere in loco

 

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 764 gånger
Publicerad 2007-03-10 00:28



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Tack min vän! och min respekt till MadinSane, denna fantastiska kvinna, detta var en text..jag behövde att läsa ikväll, då jag var lite si och så i mitt humör, men nu är det gott igen,.,..Tack my man. med respekt
Lasse
2007-03-14

  KonstigaKatter
Underbar text... Inte till massorna utom till henne... Så mycket ni måste ha i minnet, så mycket som ni vet, så mycket som ni själva kan läsa och så mycket som jag beundrar. De ordspråken, latinska och franskt, känns så rätt och passande, som fackla brinnande och förtydligande. Bravo.
2007-03-11

  sockerspöket
Ditt sätt att formulera dig.. det är så underbart!
Beundrar ditt sätt att skriva.

Snyggt och annorlunda med högerställd text :)
2007-03-10

  Micael Axelsson
Haha, vilken fullkomligt underbar hyllning. Förstår inte allt som står, men tillräckligt för att kunna förstå helheten. Känns väldigt passande att du valt att lägga denna text Högerställd
2007-03-10

    Erika H
snyggt
underbart dessutom att ha en själasyster...
gillar att du högerställt texten... blir extra snyggt
2007-03-10

  madinsane
du är förevigt min hjälte.
och hade vi inte varit syskon, hade jag friat.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]