Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.............


bara nåt jag kom att tänka på

Du tänker för mycket, säger ni


Jag säger

att ni tänker

för lite




Fri vers av NewDeer
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-03-09 18:36



Bookmark and Share


  noname_realmind
Kanske det...
Eller tänker i fel spår...

Tänk om man säger: \"Idag ska jag gå
hem och öva mig i att tänka.\"
Folk skulle inte tro man var klok!
Men det kanske är just det man är...

Intressant fundering.
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer