Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en massa ord i rader


Det fanns en tid för tankar, men det var igår, du är tolv timmar sen

Spetsa tankarna
de hade förtalat
en lukt av viol
i trasig vision

Döda drömmarna
de sprang i lik
ett svartvitt
mönstrat garn

Fläcka kjolen
den behövs inte
passiva monitorer
och gator av glas

Gråt gruset
hårda klumpar
genom kanalen
under täckena

Slit sorgen
behöver rosta
järnets liktgiltiga
blängande svek

Godmorgon Framtid




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-10 00:02



Bookmark and Share


    Keiju
Fastnade och sögs rakt in i texten som förmedlar ett sorgset budskap
Starkt!
2007-03-10

  Jessica Ewa
Fastnar på något sätt i den här texten. Jag vet inte riktigt varför. Den har något som fångar mig. Och det är ju alltid bra.

// Jessica Ewa
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen