Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.........


ditt fel

vi tog tunnelbanan
och åkte rakt in i solen

men du förstod inte
vad jag menade

det kan ha berott på min röda toppluva
en ljummen septemberdag

det kan ha berott på jennies svindel
när vi passerade bron

det kan ha berott på skratten
åt ingenting alls

(det kan ha berott på att du sa att du
älskade mig när du inte gjorde det för du
ville bara knulla mig och sedan lämna mig
så därför tog vi tunnelbanan istället men det
kommer du aldrig fatta och jag hatar dig)

men det var ändå ganska vackert
även om vi aldrig kom fram





Fri vers av NewDeer
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-03-10 17:40



Bookmark and Share


  Alfie M
Jag gillar starkt de två sista raderna!
Det är starkt. Sorgsamt.
2007-03-31

  Sanchez VIP
jag ogillar tunnelbanor
tycker att de är väldigt sorgliga

det är tunnelbanornas fel!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer