Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kräva passionerande kyssar ..


att kräva dig

Innanför din ytterdörr finns liv
finns den kärlek jag behöver

det är en hemlig kärlek
den kärleken jag får från dig

sån kärlek ingen ser
när du ger den till mig

Sån kärlek man aldrig trott finnas
som hittas under dina läppar
och i djupet av dina ögon ..

Direkt du är hemma hos dig är du hungrig
hungrig av att kasta av slöjan
kasta av likgiltigheten

och törsta dig på min förväntan

Du ger och tar och tar
men först
törstar du klart på vad jag ber om

sedan därefter upptäcker du
hur jag inte tagit vad du gett
och vad du tagit av det jag inte velat ge

och du vänder dig ironiskt nog ifrån mig ..

Vem är det som egentligen som behöver vem ?




Övriga genrer av Soessan
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-11 00:14



Bookmark and Share


  Ezo
gudarna vet vem som behöver vem..men jag har hört att jag behöver dig =)
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan