Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid. Jag älskar dig för - ALLTID. Min älskade mamma, som lämnade jorden den 1e oktober 2009.


In Memoriam - Mamma.

Jag stred för dig
tog din ledlösa kropp under armen
stred för blodsbandet
Mitt hjärtas slag pulserade
genom rum och tid
förenade i drömmen.

Drömmarna är borta.
Jag kämpade
men jag kan inte bekämpa en solförmörkelse
med sorg i mitt hjärta

Jag förlorade, min älskade
Min mamma.
Jordens alla boningar kan aldrig någonsin mer
refereras till "hem" utan dig.

Genom hela min existens vacklar mina steg
min själ är döende av sorgen
efter mitt allt. Min jord.
Mitt egna universum.


Ord är aldrig mera nog.


Du bar mig
i nio månader
i magen
då var det bara du och jag,
två var en.

Förenade av kärlekens band.
Men JAG ska bära dig,
i sjuttio år
i mitt hjärta.

Rispade med en diamant-egg,
i mitt hjärta.


Sov gott, min älskade själskamrat.
Föralltid.
Jag Älskar Dig
I evig tid.




Fri vers av Soessan
Läst 494 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 23:32



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Otroligt vackert om något så smärtsamt.
Det finns inga ord, det finns ingenting som kan göra allt bra igen. Det tar tid innan man orkar stå stadigt igen.

Jag förlorade min pappa förra hösten, i oktober, så jag vet hur det känns.

Din mamma finns föralltid med dig och hos dig!

Jag beklagar sorgen.
2009-10-27

    ej medlem längre
"Ord är aldrig mera nog."
Jag kan inte mer än att hålla med. Det skär i mig när jag läser, för jag kan inte ens försöka förklara för dig hur väl jag känner igen mig. Sorgen skär sönder en totalt, och ord kommer aldrig mera att räcka.. bara lindra tillfälligt. Jag lider med dig i din sorg. Må våra mammor vila i frid.
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan