Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och värm kroppen min

Tiden har gått
Sedan första fröet blev sått
Fler erfarenheter jag fått

Av Kärleken är du kommen
i Kärleken är du bliven
Kanske räknas det inte att känna sig övergiven
Du har tagit bort rodnaden på min kind
värmen bortsvept av en vind
Känslan försvann med orden
Vackrare kan man inte vara än den vackraste på jorden

I min kärlek blev du på himmelshöjd
mer än nog åt tjejers fröjd
Längtan, den smekande tanken på dig
Den spirande, knoppande känslan i mig
En het och varm hand mot bröstet mitt
en tung sommarvarm kropp mot ditt.

En svalkande passionerad kyss att få
en otroligt ljuvlig känsla att må
Att älska och leva i harmoni
Att kunna äga oss i en stavelse \"vi\"
En tanke att aldrig delas mer
en framtid om att vi ska blir fler

Ett älskande par i en svår tid
två hjärtan som brann men som nu har fått frid.
En hungrande ångest efter drömmarna dina
en osläckt längtan i ögonen mina
Suckar och gråt i natten blivit hörd
Och inte en enda som blivit berörd.


Att räkna en vecka sedan man blev förförd.




Fri vers av Soessan
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-21 16:56



Bookmark and Share


    Player
Riktigt imponerande, väl skrivet och inlevelse fullt och kryddat med rim och klimax!
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan