Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till den allra bästa själen jag någonsin känt. Den människa som kunnat se mig för den jag är, min bästa vän men vi fick skiljas från varann, så till min vackre Sammy. Var inte rädd.


Min själsfrände



Om du gör så
gjorde jag si
som en ying
var jag din yang

det fanns så mycket
som vi minns
men från en tid
som kanske inte längre finns

inåti mig finns alla såren
du har läkt dem under de fyra åren

men kanske är det nu dags att säga farväl
att vandra en stig mot en mörklagd hamn
vi ses igen, min blodbandssjäl
medan du söker tröst i en annan famn




Fri vers av Soessan
Läst 747 gånger
Publicerad 2008-06-07 18:47



Bookmark and Share


  Manal
En underbar text som jag tror många kan känna igen sig i
2014-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag har också en tvillingsjäl. En kindred spirit.
Det är underbart.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan