Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland Främmande Drömmar


Jag kom
Jag gömde
mitt förflutna i en silverlåda

Morgondagen
Dina läppar mot mina
i en symmetri
en perfekt spegelbild

av kärleken

Våra kroppar
avtecknas mot väggen
av det tidiga gryningsljuset
medan du trycker en
blottad
varm
sömndrucken kropp emot min
Och jagar skuggorna
från rummets hörn

Du låste min silverlåda
Gräv gräv djupare
bort ska den
Jaga spöken från förr
Din flicka
är bara din älskade
Och hennes tankar
är bara älskvärda

Du
är allting.


Vad är jag då utan Dig ?




Fri vers av Soessan
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 21:01



Bookmark and Share


    Player
Du har en röd tråd, griper läsaren och målar upp en bild. Inlevelsefull text som berör!
2008-04-29

    Oprofessionell
du är grym på att skriva så att det känns, och sen helt plötsligt vända i slutet så att man får sig en tankeställare, grymt!
2008-04-28

  Bortklemad
Vackert... känslosammt! Grymt bra!

Applåd givetvis.
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan