Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...........


mitt fel

jennie var höjdrädd sa hon
men jag kunde inte sluta fnittra

jennie var trött på att vara rädd sa hon

(alla är vi rädda -
gå och lägg dig nu)

jennie var lite knasig sa dom
inte riktigt som oss andra
inte riktigt som vi som förstår

hur man blundar

en dag sa jennie att hon ville åka båt
men mina pengar var slut

hon sa att hon var tvungen
och hon bad mig om förlåt
det är lugnt sa jag -
sluta överdramatisera

åk din båt
hälsa havet från mig

och säg inte förlåt något mera

fick reda på idag
att jennie numera blundar -
precis som alla andra

söta jennie
vad ska jag säga
kanske hade vi bara varandra -
och jag är världens idiot

men kanske kanske hade vi
ingenting alls

förutom sorg, snö
och empati


























Fri vers av NewDeer
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-03-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer