Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


mytomanen

mitt inre svämmar
över av tårar när ord
forsar ur din mun

dina lögner är saltet
i mina trötta tårar






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-02-16 06:27



Bookmark and Share


  Laijza
Trots många lögner....
2005-02-16

  Cattis Rönn
av denna fina tanka...Fint fångat!
2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP