Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våt varm asfalt

Det var
en sommar
välj vilken

Då luften
var mättad
med lukten av

Varm
våt
asfalt

Den lukten
är totalitärt
underbar

Lika underbar
som du är
när du lyser




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:14



Bookmark and Share


    Nattviol
Vi är fler som gillar asfalt...
min senaste var torr och dammig
din är en doft av fuktig sommar
skön enkel text
2007-03-18

    Lena Nilsson
Ingen dussinkomplimang det där! Kul med nya fräscha bilder.
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen