Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man faller

När man faller.
Att skjuta en mås. Att falla baklänges i någons armar.
Fallit fysiskt och rest mig upp med blodet sprutande och leende sagt att No, Im fine, thank you.
Tillit, jag skulle aldrig våga falla…
Vad föll jag för hos honom?
Håll balansen, fall inte ner där!
Hade jag fallit förgäves?
Faller jag vem fångar mig då?
Fångad i fallet.
Och om jag har fallit för henne?
Undrar hur långt fallet är?
När man faller baklänges i någons armar…
Jag ska falla… snart.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-03-15 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace