Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att jag... nej förresten, det var inget

Jag vet
att jag inte bett
om det någon gång
förut

Och knappt
vågat visa mig svag
framför mina vänner
förut

Det kommer
nog inte ske
för ni är inte starka nog
om jag faller

Men nu
snälla
lyft mig
dit jag hör hemma

Bara två
sekunder
sen försvinner jag
tillbaka

Förstår du inte?
Kyssarna som inte ges
frystorkar läpparna
igen

Och jag hatar
att jag är
så förbaskat
stark

jämt






Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-03-16 20:21



Bookmark and Share


  aprilsolen
Man behöver inte alltid vara stark alltid.

Snyggsnygg text!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen