Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nattsaknad

Var du är vet jag inte något om
i mina tankar finns du visst
oron som stegras likt oroliga moln
vet inte när jag såg dig vackra sist

kom tankar men försvinn min oro
det får inte finnas någon tvekan kvar
var du är vet jag inte något om
är det förgängliga hoppet vad som finns kvar

att saknad och ovisshet kan så plåga
att kärleksord plötsligt så försvunnit
var du är vet jag inte något om
jag önskar så att det inte är allt vi hunnit

sitter du hos en god vän, hos någon annan
finns jag ännu i dina tankar som en vän
var du är vet jag inte något om
finns min kärlek hos dig än

mitt hjärta klappar av tung saknad
mitt sinne är tungt av alla sorg
var du är vet jag inget om
jag letar efter dig bland gator och torg

att hoppas på att du hör av dig
snart snälla du ring, ring
var du är vet jag inget om
just nu känns allt vi sade som ingenting

jag finns ju här, mina tankar hos dig
oron värker, oron tynger i mitt bröst
var du är vet jag inget om
ute är det vår, i mitt hjärta är det höst




Fri vers av Peppe11
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig men jättefin.. :)

Du skriver så man grips av orden...
2007-06-12

  AndersN
Felpostad? 207 ord :)
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11