Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 43





ska aldrig älska igen

inte så nån vet

ska leva ensam

bara jag blir fri

från detta

helvete


Aldrig mer

öppna mig

för någon

Aldrig mer

lita

på någon

Jag ska bli en liten mussla med skal så hårt som sten.

Stenar gråter inte.









Fri vers av Zam
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-02-18 00:02



Bookmark and Share


  reback
...fångar en 'fan-i-mej'-känsla som jag gillar...fast jag tror att även stenar gråter ibland (när ingen ser eller hör).
2005-03-16

  reback

2005-03-16

  Hans w-art Westlund VIP
förhoppningsvis töar ditt hjärta upp innan våren...
2005-03-01

  Cattis Rönn
men jag tror att dyker mr right upp så kommer du att älska igen! Fint fångat!
2005-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam