Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du dagen som inte fanns?

Det var som om tusen små änglar
kittlade mig på magen den kvällen

Ja, som om alla myror vaknat till liv
inuti mig själv
och roade sig med att marschera
Fram och tillbaka
Utan att stanna till en minut

Tusen tysta minuter
sa mig allt jag någonsin velat veta

Jag är din, för att bäras
Bäras upp i dina andetag
och svepas med i dina fotsteg
Lätta trippande på marken

Ja, jag är din om du är min!




Fri vers av Mimsen
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-17 20:53



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Helt underbart!Magiskt!*applåd*och titeln är fängslande!
2007-03-17

  Neal
Fin dikt !
2007-03-17

    Matilda.k
Åh, vad vackert! Kan känna pirret ända hit :)
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mimsen