Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/2



om ensamhet

Tårarna är bittra
för den som alena går
bara stegen gör sällskap
bara andetagen vågar röra
Hjärtat bär på sina egna bördor
tankarna har sin egen tyngd
blodet målar svart i själen
Den som går alena
går bara gamla stigar
trampar aldrig nya
möter aldrig lyckan
går och går
i hopp om att möta sig själv




Fri vers av Missi VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-18 11:59



Bookmark and Share


  * Ammi *
Blir sorgsen av texten som berör, att alltid vandra i gamla stigar och inte hitta sig själv. Lyckan kanske inte finns på dessa stigar, det finns ju andra
2007-03-31

  Havsjungfrun
mmm...det är tufft ibland..men strävan att man ska ta sig igenom det som är kämpigt gör att orkar fortsätta ..
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon